Tips&Tricks – Poslodavac kod kojeg svi žele raditi

Polaznici će se informirati o načinima kako privući potencijalne zaposlenike i kako ih zadržati ih u firmi na obostrano zadovoljstvo.

Albert Einstein tvrdio je da ako ribu procjenjujemo po sposobnosti da se popne na drvo, živjet će u uvjerenju da je nesposobna. Jednako se tako mogu osjećati zaposlenici od kojih se očekuje uspjeh u području koje nije u skladu s njihovim setom vještina, talenata, znanja, vrijednosti i ambicija.

Kako bismo pronašli idealan spoj radnog mjesta i zaposlenika, izgradili uspješan tim i poboljšali radnu učinkovitost, važno je znati što motivira a što demotivira vaše zaposlenike da teže istom cilju kao i vi.

Teme radionice:

alati kojima možemo procijeniti tip osobnosti
idealan posao za određeni tip osobnosti
profil idealnog zaposlenika za određeno radno mjesto
motivacijski faktori svakog pojedinog tipa osobnosti
kako uspješno komunicirati i izbjeći konflikte u timu
kako graditi uspješan tim
Radionica je namijenjena svima onima koji žele naučiti kako motivirati sebe i imati produktivne i efikasne zaposlenike i timove (poslodavcima i posloprimcima).

Trajanje radionice je 6 sati, od kojih je otprilike 3 sata praktičnog rada i 3 sata teorijskog izlaganja.

Predavač na radionici je Ivana Conjar, MBA s višegodišnjim iskustvom u području poslovne edukacije, izgradnji uspješnih start up timova i karijernom savjetovanju. Područja interesa su komunikacija i poslovna psihologija.

Radionica je bez naknade za polaznike te se prijavite na linku ulaznice.

Datum

13 velj. 2020

Vrijeme

09:00

Mjesto održavanja

VE-GO-RA
Šetalište Franje Lučića 15
VE-GO-RA

Organizator

VE-GO-RA